Om oss

Ergonomikonsulentene AS ble etablert i 2004 av 5 personer med erfaring fra salg av ergonomiske produkter og praktisk tilpasning av dataarbeidsplasser. Bakgrunnen for etableringen var å danne en faggruppe som skulle utvikle en unik kompetanse på arbeidstilpasning og faglig veiledning i bruk av ergonomiske produkter. Ergonomikonslentene er i dag i et tverrfaglig samarbeid med bedriftshelsetjenester, fysioterapeuter, kiropraktorer, naprapater, manuell terapeuter m. flere.

Vi er i dag stolte over å kunne si at vi er landets ledende leverandør av ergonomiske produkter og tjenester!

Vi motiveres av å hjelpe mennesker til å forstå hvordan kroppen reagerer når man jobber på en dataarbeidsplass. Det å følge et menneske i en endringsprosess, der vi har bidratt til at en plage er redusert eller borte er det som driver oss. Tilbakemeldinger fra kunder som er takknemlige og har fått bedre livskvalitet skaper glede og mening i arbeidshverdagen vår.

Vi har hjulpet over 10 000 personer i løpet av 11 år i bransjen. Vi har rendyrket praktisk arbeidsplasstilpasning med fokus på resultater, gode referanser og på at at du ikke bare skal føle deg litt bedre, men at du skal bli bra.