Egmont Publishing AS

Anne er Senior HR rådgiver i Egmont Publishing AS. Hun er opptatt av et godt arbeidsmiljø på arbeidsplassen og ønsker at arbeidstakerne hennes skal ha en god helse. Sykefravær er ingen tjent med.

“Utprøving av utstyr er med på å hindre bomkjøp på ulike ergonomiske produkter. Thomas er flink til å kartlegge den optimale løsningen for den enkelte. Leder er alltid involvert.”

De investerer i dag i gode forsikringer med kiropraktor og fysioterapeut-behandlinger til sine ansatte, men Anne har – som oss i Ergonomikonsulentene – et fokus på de proaktive løsningene. Det aller beste er om man tar tak i problemet før det oppstår.

Thomas hadde en sentral rolle i forbindelse med flytting av lokaler for Egmont, der han sørget for at alle arbeidsplassene ble satt opp etter de individuelle behovene de ulike arbeidstakerne måtte ha. I tillegg til dette har Egmont i dag en rammeavtale som innebærer at Thomas er innom etter den årlige vernerunden og har oppfølging etter behov på arbeidsplassene.

Thomas møter også opp ved individuelle behov ellers i året. Når et behov oppstår har vi i Ergonomikonsulentene fokus på å finne den rette løsningen for brukeren og det er ikke alltid slik at løsningen er produktstyrt. Ofte kan en enkel veiledning av sittestilling eller justering av eksisterende produkter/utstyr være det beste for brukeren. Vi har fokus på at du har riktig utstyr på kontoret og bruker de på riktig måte!

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan bidra til bedre helse på din arbeidsplass?

Kontakt oss gjerne via kontaktskjema på høyre side for en uforpliktende samtale!