Skreddersøm

Vi finner riktig produkt til din kropp.

Ergonomikonsulentene har spesialisert seg på tilpasning av dataarbeidsplasser, med fokus på individuell hjelp. Vi benytter de vanlige og de helt spesielle ergonomiske produktene som finnes på markedet og kommer til hver enkelt arbeidsstasjon med flere alternativer. Vi er fristilt med tanke på produktutvelgelse og skaffer de produktene det er behov for i hvert enkelt tilfelle. Å velge ut produkt må skje i samarbeid med hver enkelt person og på den aktuelle plassen. Men for å oppnå et varig resultat, handler dette om mer enn produkter.

Du kjøper ikke ny dress uten å prøve den først, eller uavhengig av størrelse kun fordi du har hørt om et merke? På samme måte tenker vi om produktene vi leverer.

Vi justerer og optimaliserer arbeidsplassen etter dine behov og gir oss ikke før vi har funnet den riktige løsningen for deg.

Helhet og kunnskap

Vi besøker brukeren på dataarbeidsplassen og tilpasser hvert enkelt produkt så alle detaljer inngår i en meningsfull helhet. Opplæring i bruk og forståelse av sammenhengen er avgjørende for at tilretteleggingen skal bli vellykket, da vi vet at riktig bruk er like viktig som selve produktet.

Kontakt oss gjerne for å finne det perfekte produktet for deg og din arbeidshverdag.