Stoler

Er du og stolen din gode venner?

Hvis svaret er nei anbefaler vi deg å ta kontakt med oss så fort som mulig. Feilsitting, og anspenthet som følge av dette, medfører mange belastningsplager, og er helt unødvendig.

Ergonomikonsulentene forhandler alle stolvarianter og hjelper hver enkelt med å finne den stolen som gjør at man sitter godt. Vi har garantert stolen du vil bli god venn med.

Riktig bruk av riktig stol hjelper deg å unngå plager i: rygg, nakke, skuldre, armer, hofter, knær og mellom skulderbladene.

 

Utvelgelse av stol

Det er vår oppfatning at det ikke finnes én stol som passer til alle. Valg av kontorstol har stor betydning for belastningssituasjonen på arbeidsplassen og det bør brukes tid på dette. Ta hensyn til hvem som skal bruke stolen, hvor mye den skal brukes og hva den skal brukes til for å gjøre et riktig valg. Ergonomikonsulentene har direkte kontakt med produsenter og importører av stoler i alle kategorier og hjelper deg å finne stoler med rette egenskaper i forhold til ditt behov.

Ingen kropper er A4. For oss er det en selvfølge at forskjellige kropper trenger forskjellige stoler og tilpasninger. Vi hjelper deg å finne stolen som er best for deg og din kropp. Tilpasning og opplæring i bruk er en selvfølge for å sikre at stolens egenskaper kan utnyttes fullt ut.

Utvalgte stolkategorier

Kontorstoler – alt fra den enkle stolen for hjemmekontoret, til profesjonelle 24-timers stoler
Ryggstoler – stoler med spesielle egenskaper som bidrar til å rette opp og avlaste ryggen
Ståstoler – stoler med egenskaper spesielt egnet for å bruke i kombinasjon med hev/senk-pulter eller annet arbeid der du er i nær stående stilling
Balansestoler – stoler som retter opp ryggen og gir aktivitet mens du sitter. Best egnet i kombinasjon med hev/senk-pult

Ta kontakt for å finne stolen som gjør at DU sitter godt og riktig!